Dette sier tidligere deltagere


Jeg har valgt Maria som min skrivementor og er veldig fornøyd med det. Hun gir meg ærlige og konstruktive tilbakemeldinger på tekstene mine. Maria er kunnskapsrik og lærer meg verktøy som jeg kan bruke for å utvikle meg i min skriveprosess. Jeg er veldig fornøyd med at Maria gir meg konkrete tips, tilbakemeldinger og legger grunnlag for at jeg reflekterer dypere over hva jeg ønsker å si med teksten min. Maria er også veldig hyggelig, imøtekommende og profesjonell. Jeg anbefaler hennes kurs og mentorpogram på det sterkeste.
- Aud Amiti Myhre

Maria dykker inn i historien min og utfordrer meg på oppsett og oppbygging, samtidig som hun trygger meg. Hun hjelper meg få fram de magiske øyeblikkene. Maria er en dyktig mentor og en behagelig person å være med. Hun føles som en venn du har kjent lenge.
- Cathrine Merkesdal

Maria er en våken og observant leser som både inspirerer og utfordrer, gir klare tilbakemeldinger og tør å stille spørsmålene som setter ting i bevegelse. Hun hjalp meg å se de store linjene i teksten, se konturene av skogen samtidig som hun har et blikk for språklige detaljer. Anbefales på det varmeste.
- Christine C. Nitter

Din tekst er trygg hos Maria. Av og til trenger du en utenforstående til å hjelpe deg videre i prosessen. Maria er rette personen! Uansett sjanger, så er hun parat for å lese teksten din. Du merker at hun har brukt tid og virkelig lest teksten din. Hun gir deg konkrete tilbakemeldinger du kan jobbe videre med. Maria er sparrepartneren for deg som vil noe med det du skriver på, eller for deg som stanger hodet i veggen og lurer på hva i alle dager er det du driver med!
-Astrid Dyson

Maria les tekstar med kløkt og varme, og gir gode og presise tilbakemeldingar. Ho bryr seg genuint om prosjektet ditt, og er ein strålande støttespelar for litterær verksemd. Anbefalast!
- Ida Skaare

Maria er en suveren mentor og har vært en fantastisk støtte. Å bli veiledet av henne har vært en fryd. Hun kommer med konkrete tilbakemeldinger, og gode råd til hvordan jeg kan videre forbedre skrivingen min. Anbefales på det sterkeste!
- Marie Raaby